TCCO-FAST UNIFACE Framework

TCCO-FAST is een framework waarmee zowel ontwikkelaars als businessanalisten in korte tijd administratieve applicaties mee kunnen ontwikkelen en onderhouden. De embedded authorisatie- en authenticatielaag zorgt voor een degelijke beveiliging van uw kostbare en gevoelige informatie.

UNIFACE is een krachtige model- en template-gedreven ontwikkelomgeving, uitermate geschikt om bedrijfskritische applicaties mee te ontwikkelen. De door TCCO ontwikkelde TCCO-FAST framework maakt optimaal gebruik van UNIFACE 9.6.

Met behulp van het TCCO-FAST framework zijn ontwikkelaars tot 6 keer productiever dan in een traditionele ontwikkelomgeving. TCCO-FAST wordt toegepast bij zowel kleine als grote organisaties: van kunstuitleenadministratie tot bedrijfskritische Enterprise Resource Planning (ERP) voor top 100 bedrijven.

TCCO-FAST framework is zo ontworpen dat we gemakkelijk kunnen inspelen op een snel veranderende markt en veranderende techniek. Automatiseringsinfarcten (het dichtslibben van applicaties) behoren met TCCO-FAST tot het verleden.

TCCO-FAST UNIFACE Framework kent de volgende voordelen:

  • applicatieontwikkeling versnelt; weken in plaats van maanden, uren in plaats van dagen

  • applicaties zijn eenvoudig aanpasbaar, testbaar en uitrolbaar

  • applicaties kennen een snelle terugverdientijd

TCCO ontwikkelde een Customer Relationship Management (CRM) systeem met behulp van TCCO-FAST. Dit CRM systeem passen wij zelf toe.